Lions Hvaler/Kirkøy gir hjertestarter til Brottet

77098_Hjertestarter_skilt_300_x_300_mm_1[1]lions[1]

Hvaler kulturvernforening har som målsetting å ha så sikre forhold som mulig både for dugnadsarbeidere på Brekke  skole og prosjektene på Dypedal,  samt for publikum i Brottet. Som en del av dette arbeidet har vi forsikret 20 dugnadsarbeidere på nevnte prosjekter. Nå er også fokus satt på å sikre publikum i Brottet og i den anledning søkte vi Lions Hvaler/Kirkøy om støtte til en hjertestarter.

I dag kom gladmeldingen fra Odd Magne Ulvund, president i Hvaler/Kirkøy Lions, at foreningen har bevilget inntil kr 15.000,-  til en hjertestarter. Dette setter  vi  stor pris på og sender herved takk til styre og Lionsmedlemmer i Hvaler/Kirkøy Lions.

Nå ligger utfordringen på kulturvernforeningen for innkjøp av en slik starter, i tillegg til at vi vil arrangere kurs for en gruppe av folk som tilbringer mye av sin tid nettopp i Brottet og anlegget rundt.

Paul Henriksen                                                                                                                                   Leder av styret i Hvaler kulturvernforening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *