Nominasjoner og ærespriser

Brottet Amfi tildelt Hvaler kommunes byggeskikkpris i 2006

byggeskikkprisen-2006

 

 

 

 

 

 

 

 

I finalen om den nasjonale frivillighetsprisen 2015

nominertebanner_stor_v2

I 2015 ble Hvaler kulturvernforening nominert til den nasjonale frivillighetsprisen, en pris som utdeles årlig av organisasjonen «Frivillighet Norge» og «Norsk Tipping». Det var Kari Tønnesen som foreslo kulturvernforeningen som kandidat. Til sammen over 200  kandidater fra hele landet var med i denne konkurransen, hvorav ti av dissee gikk til «semifinalen». Disse ti ble igjen gjenstand for stemmegivning med frist 20. november 2015.

Tre finalister ble etter hvert klare: Hvaler kulturvernforening, Aasmund Robert Vik (Landsforeningen for Lesbiske og Homofile,  Oslo og Akershus) og Gunnar Bruheim (Rennebu Lions club, Rennebu idrettslag. Disse tre kandidatene ble så juryert og Robert Vik gikk av med seieren

  

Paul Henriksen, Gunnar Bruheim og Robert Vik på podiet før «dommen» falt. Klem fra statsråd Thorild Widvey da 2. plassen var klar.

For Hvaler kulturvernforening var det imidlertid en stor «seier» og ære å komme til finalen i en slik landsomfattende konkurranse der frivilligheten sto i fokus. Kulturminister Thorhild Widvey sto for utdeling av prisen på en større tilstelning i Oslo med gjester fra organisasjonslivet, storting og regjering.

Tildelt Oslofjordprisen i 2016

Oslofjordprisen deles ut av Oslofjordens friluftsråd og i 2016 ble denne gjeve prisen tildelt Hvaler kulturvernforening for ekstraordinær innsats for friluftslivet. Prisen ble tildelt foreningen på OFs årsmøte på Oslofjordmuseet i april. Anne-Lise Eriksen, Thor-Ivar Olsen og Paul Henriksen var tilstede på vegne av Hvaler kulturvernforening og mottok diplom og trebolle.

Thor-Ivar Olsen, Anne-Lise Eriksen og Paul Henriksen sammen med styreleder i OF Inger Johanne Bjørnstad
Thor-Ivar Olsen, Anne-Lise Eriksen og Paul Henriksen sammen med styreleder i OF Inger Johanne Bjørnstad

 

 

 

 

 

Les begrunnelsen for tildeling av Oslofjordprisen her

 

 

berg-sparebank
Tildelt nærmiljøpriser av Berg Sparebank i 2011 og 2014