Våryr dugnadsgjeng slo til på flere “fronter”

Mandag forrige uke tok dugnadsgjengen seg råd til en god frokost og tid for planlegging, i dag var det tross noe forfall, 12 mann på jobb og det på flere områder som nå roper på innsats. En av områdene som står høyt på lista i så måte er å male to av kystledhyttene der både vegger, gulv og kjøkkenbenker skal males, slipes og settes inn med voks. Mye av dagen gikk derfor med til å rydde ut, skru ned alt på veggene og matte ned veggene, med andre ord er alt klart for maleinnsats.

For å sikre oss mot ulykker knyttt til kranene som er reist, gjøres det nå også sikringsarbeider der vi mener det er nødvendig. Ett av stedene er stagene (festene) for den første krana som ble montert. På bildet under er Åsmund Nilsen og Kent Bjørge Johannessen i gang med å montere opp stillas for sveisearbeidet.

Nye vinduer kommer også på plass i Byssa Strandcafé før sesongen setter inn. Her Asbjørn Svendsby og Trond Oslkar Valen Engblad i arbeid.

Dette var også dagen da Ragnar Holte kunne starte “Lille Gule” for arbeidet med å legge grunnlaget for det nye Sanitærbygget som skal oppføres i løpet av 2024. Først skal stenmassene på plass for en mindre utvidelse, dernest skal kum og ledningsnett på plass før selve byggingen kan komme i gang.

Med anvisning fra Ole Christian Bärnholt legges det et solid grunnlag med stenblokker mot sivkanten. Håpet er samtidig å kunne forskjønne dette området med fyllmasse.
Paul Henriksen


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *