Brekke skole, en vandring i historien, spennende fargevalg og humor.

Asger Bentzens flotte mur og pussearbeid på den gamle grua og bakerovnen har jeg fortalt om før og gjør det gjerne igjen nå som arbeidet nærmer seg slutten. På bildet til høyre viser Eivind Børresen stolt frem den nypussede kappa over grua som nå kun mangler fliser på kanten rundt, i tillegg til at en god gammeldags vedovn skal på plass før “ferdigattest kan utstedes”. “Fra Asger til ilden” har Eivind kalt denne spennende og humørfylte “reisen”.

Taket på kjøkkenet er skrapt og gjort klar for første strøk med hvitmaling. Når fargekomiteen i dag også har falt ned på en “historisk” gulfarge på veggene, vil kjøkkenet, husets “sjel”, fremstå som lyst, varmt og vennlig.

Også i andre rom pågikk det arbeid i dag. På bildet til venstre er undertegnede og Ragnar Holte i gang med å tilpasse utslagsrøret i det som skal være våtrommet i 1. etasje, samtidig som isolasjonsmateriale  presses inn under eksisterende gulv og overskytende fjernes for å gi plass til et nytt støpt gulv.  På bildet til høyre er Knut Hjortland og Eivind Børresen , sammen med Jan Berntsen i ferd med å avslutte malearbeidet på taket i “finstua” der tapet nå er bestilt med levering i mai.

Både god fremdrift og gårsdagens glad-melding fra UNI-stiftelsen om kr 70.000,- til el-arbeider, gjorde dagens Brekke-dugnad til nok en flott opplevelse.

Paul Henriksen

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *