Dagens meny for dugnaden i Brottet: Klargjøring og rengjøring

I oppkjøringen til  musikkspill i Brottet har det nærmest vært en vane at prøver og et hektisk arbeid med sceneanlegg og kulisser har konkurrert om tiden der stressfaktoren har vært høy på begge sider. I alle fall når det gjelder det praktiske arbeidet er vi i år godt i rute og langt foran tidligere år. Dette takket være svært godt dugnadsvær og meget god oppslutning om dugnadene. I dag var det tid for den helt store finpussen  der Kennet Baarstad og Erling Olsen tok for seg rad for rad og fjernet alt av vekster, rusk og rask. Sjelden har vi sett Brottet amfi skinne som etter rengjøringen i dag.

I tillegg til at selve amfiet fikk en ansiktsløfting i dag, så kom også det meste av sceneanlegget på plass. Det gjaldt både brygga og skjæret som begge har en sentral “rolle” i musikkspillet Brottsjø. På skjæret som Ole Christian Bärnholdt og Leif Hansen får på plass med “Lille gule”, er det at selve høydramatikken i stykket utspiller seg. De samme to, under ledelse av Thor-Ivar Olsen (bildet til høyre) rakk også å ferdigstille brygga før dagens prøver startet opp.

At publikum har gode forhold både med tanke på service, salg, informasjon og toalettforhold har et stort fokus når vi klargjør for en ny sesong. På bildene over er det synliggjort gjennom arbeidet som Jan Appelgren og Steinar Pettersen gjør med skjermvegg på herretoalettet. Førstkommende tirsdag kommer så dusjvegger på plass i HC-toalettet. Dette som et tilbud både til svette skuespillere og ikke minst til gjester på kystledhyttene.

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *