Sommerens lyseste dugnadsdag med stor bredde og engasjement

Kennet Baarstad og Asbjørn Svendsby, godt i gang med å legge nye "alen til bredden" på den nye brygga, kan stå som flotte representanter på den entusiasme som preger dugnadsarbeidet i arbeidet med Brottet og Museumshavna
Kennet Baarstad og Asbjørn Svendsby, godt i gang med å legge nye “alen til bredden” på den nye brygga, kan stå som flotte representanter på den entusiasme som preger dugnadsarbeidet i Brottet og Museumshavna

Kveldens aktivitet og dugnad i Brottet ble godt illustrert da en familie med båt og landligge i nærområdet kom bort og spurte ; Hva skjer her? Hyggelig å få slike besøk og spørsmål der svaret nødvendigvis måtte bli mangesidig: Her skjer det mye og på mange “arenaer”:

  • Det du hører i Brottet nå er fra prøver på sommerens oppsetting “Fløte på nye sommereventyr”

IMG_9152

  • På toppen av teknisk tårn jobber to flott karer, Jonas Jonassen og Espen Wistner med å utbedre taket

IMG_9153

  • I Mundastua, den nye kystledhytta, er Anne Lise Persson, Anne-Lise Eriksen, Rita Wiborg og Petter Wistner i gang med innredningen.  Mundastua åpnes for publikum 1. juli.

IMG_9172 IMG_9174

  • Om du går ned på den nye brygga, treffer du folk som kan fortelle deg at vi i kveld er halvveis i arbeidet med å legge toppdekket både for de kommunale båtplassene og for  tradisjonsfartøyene som skal ligge i Museumshavna.

IMG_9157 IMG_9160

Mens Erling Olsen bære plank og Kennet Baarstad, Asbjørn Svendsby, Arild Johannessen, Thor-Ivar Olsen og Leif Hansen legger nye toppbord, orienterer Carsten Henriksen familien som besøkte oss om det omfattende og mangesidige arbeidet i området ved Brottet og Museumshavna.

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *