Amfiterrassen , Brottets nye stolthet er klart til bruk!

Målsettingen om å få ferdig Amfiterrassen over “Grotta” til årets første arrangement i Brottet, konsertene den 5. juli holdt! Det var en svært fornøyd dugnadsgjeng som i dag kunne konstatere at Brottet har fått et nytt og meget sjarmerende “rom” . Her vil vi både kunne ønsker gjester velkommen til mat og drikke og gi rom for øvelser i tilknytning til oppsettingene i Brottet. Det som vil glede alle, er den fantastiske utsikten over Skjelsbusundet .

Et annet viktig mål for dagens innsats var å få på plass den andre bærebjelken for taket på båthuset. Med mann- og kvinnekraft ble bjelken løftet på plass til stor jubel.

Under ledelse av Andreas Pagander fikk Bente Eldjarn Johansen, Ragnar Holte, Kennet Baarstad, Kent Johannessen og Bjørn Hoff bærebjelken på plass.

Storfint skuespillerbesøk

Etter planen skulle den meritterte skuespilleren Bjørn Skagestad hatt hovedrollen i årets oppsetting “Lysglimt i mørke”, et musikkteater om losen. I likhet med en rekke andre kulturarrangementer er som kjent også dette avlyst. I dag var imidlertid Skagestad på plass for filming i området rundt Brottet. Dette er opptak som vil bli streamet for visning den 15. juli, dagen da det etter planen skulle vært premiere på årets oppsetting.

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *