Brekke skole skinner i “engelsk rød”


Dugnadsgjengen som møttes på gamle Brekke skole i ettermiddag hadde bokstavelig satt seg høye mål om å få sålbørstet og malt den flotte sørveggen på skolen. Som tenkt så gjort; etter flere timers flott jobbing kunne Jan Bentzen, Eivind Børresen, Frode Lund, Ragnar Holte og Paul H stolt konstatere at fargen “engelsk rød” ble sugd inn i den tørre veggen og lyste opp det flotte bygget i vårsola. Toppdekket, “prikken over i’en” kommer på noe senere.

Det er ikke alle dugnadsdager som er like behagelige, ja til tider var det ganske varmt, litt for varmt og solrikt da sørveggen ble malt i dag. Dugnadsgjengen var skjønt enige om at det er på tide kommunen får solgt nabohuset  som står som en møkkete kontrast til skolen som nå skinner i “engelsk rød”, spesiallaget linoljemaling.

Med det er ikke bare ute i den flotte vårsola at det er aktivitet på Brekke. I disse dager rykker firmaet Skjærhalden Bygg inn for å skifte ut panel i tak og vegger. Nye materialer profilert spesielt er levert fra firmaet Egil Norli AS. På bildet over er Petter Høkeli fra Skjærhalden Bygg i gang med å legge nye bord i taket på svalgangen.

Fredriksstad Blad med hyggelig artikkel om arbeidet med gamle Brekke skole

Det er sikkert mange som allerede har lest  Geir Løvlis artikkel i FB 28.04. om arbeidet på Brekke. Til dere som ikke har fått med dere artikkelen, som kun sto i papirutgaven, gå til link under.

https://www.f-b.no/nyheter/hvaler/ille-glad/dugnad-berger-hvalers-forste-skole-fra-ruin/s/5-59-742850

Paul Henriksen

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *