Dugnaden da “strykerne” ga tak og lister det “glatte lag”

De hvitkledde, Ragnhild Nordengen, Paul H og Knut Hjortland, i gang med å grunne alkoven i 1. etasje på Brekke

En viktig side ved psykologien rundt en dugnad, er å markere de små steg som synliggjør fremdriften i prosjektet. Så også i dag da vi startet arbeidet med å grunne tak og vegger i et av rommene i første etasje som etter hvert også vil få innplassert et våtrom. “Tapet og fargekomiteen” bestående av Hanne Ørdal, Marianne Antonsen og Birgit Sandstrøm har også gjort sitt valg av farge på taket. Lyse grå, lød valget. Denne er nå bestilt hos firmaet “Historisk maling”. ” Å brekke” malingen gjør vi selv!

Frode Lund, Knut Hjortland og Eivind Børresen  trekker kabel og sørger for opprydding i etterkant.  Frode Lund, “trollmann” med jord, blomster og terrengmessig tilrettelegging har allerede planer klare for ytterligere forskjønning og planering  rundt den gamle skolen

“Kabeltrekk” var også på menyen i dag. Det vi snakker om her er el- og fiberkabel i samme strekk som i alle fall delvis kom på plass. Fremtidens brukere av gamle Brekke skole, det være seg kystledgjester som andre besøkende, skal ha stor grad av sikkerhet både for nettilgang og strømtilførsel når huset kommer i full drift i 2019/2020.

Stor er dugnadsentusiasmen på Brekke skole, men av og til er det også viktig å ha med seg profesjonell innsats. Petter Høkeli deltar jevnt både som betalt fagmann , men i dag også på dugnad. Flott innsats Petter!

 

Paul Henriksen

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *