“Fjellgrå dugnad” i Brottet i dag.

Vi nærmer oss midten av april og med det snart forbud mot bålbrenning. Opprydding med etterfølgende bål har derfor vært en oppgave for dugnadsfolket i Brottet de siste ukene. I dag var det duket for brenning både av ukurante materialer og en halv båt.  Gråvær, tilnærmet ingen vind og litt duskregn gjorde dette til en maks dag for bålbrenning.

Med drahjelp fra Morten Nordheim fikk vi på plass deler av en gammel livbåt på bålet. Men også mannekraft var nødvendig, her ved Arild Johannessen, Thor-Ivar Olsen, Leif Hansen, Steinar Pettersen, Jan Appelgren og Ole-Christian Bärnholth

Med en gryende vår på gang, kunne vi også i dag starte arbeidet med å beise Amfigrotta som i fjor høst ble kledd inn med treverk. Bygget skal nå beises nettopp i  “fjellgrå” for å gli mest mulig i ett med terrenget. På bildene under er Leif Hansen, Arild Johannessen og Paul H i gang med første strøk, mens nestor Jan Arntzen bivåner det hele. I løpet av april bør vi kommet rundt bygget med to strøk.

 

 

 

 

 

 

Også på andre områder ble det jobbet . Her fra arbeidet med å sette “Billetten” i stand for sesongen med nytt gulv og ny trapp. I publikumstoalettene blir det også gjort forbedringer i form av bedre avskjerming, og start på arbeidet med dusjrommet. Dette er først og fremst et tilbud til kystledfolket, men vil også kunne brukes av aktører i Brottet og andre. Automat blir installert i løpet av de første ukene.

Paul Henriksen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *