Mandagsdugnad med “Glade hjul”.

En mandagsdugnad i Brottet består som regel av en rekke gjøremål, i så måte var dagens “meny” intet unntak: liming av fliser på toalettene, beising av vegger, sjøsetting av eke (pram) for kystledfolket, oppsett av to redningsstiger/badestiger på Nordgårdsbrygga og sluttarbeid på to av lavettene.

 

 

 

 

 

Thor-Ivar Olsen, med lang erfaring som båtbygger, har klargjort de to stolte  kystled-ekene for sesongen og i dag ble den ene sjøsatt, her med hjelp av Erling Olsen og Ole-Christian Bärnholdt i “Lille Gule”. Med en stor flott brygge, der fjoråret ga bud om at dette vil bli en attraktiv plass både for store og små, har vi lagt vekt på sikkerhet om ulykken skulle være ute. Fire redningsbøyer er på plass og i dag ble to åtte trinns stiger utplassert (en fra før). Om noen skulle falle i vannet, bør det nå være gode muligheter både å komme vedkommende til unnsetning og for igjen å komme på land. Leif Hansen og Ole-Christian Bärnholdt forsikrer seg om at festene holder.

“Glade hjul”
Arbeidet med å lage fire nye lavetter for festningsholmen på Akerøya, har vært omtalt ved flere anledninger. Med hærens farger lagt på og kun et hjul-sett unna, så er disse snart klare for å bli fraktet til ut til festningen og er med det et bilde verdig. Vi ønsker Petter Wistner “god hjul” og lykke til med sluttarbeidet på de to siste lavettene som skal stå ferdig før 1. juli. Godt jobba Petter!

Paul Henriksen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *