Merk deg navnet “Amfiterrassen”

“Brottet amfi” og “Amfigrotta” er navn som hos mange etter hvert er godt kjent både gjennom kulturaktiviteter og som arenaer for møter, konserter, foredrag og familiearrangementer. Nå får dette anlegget snart en ny og spennede tilvekst gjennom “Amfiterrassen”, en takterrasse over Amfigrotta med utsikt både mot Skjelsbusundet, det nye båthuset og kystledhyttene. I dag startet arbeidet som er planlagt ferdig før 5. juli, da den første konserten i Brottet denne sommeren går av stabelen.

Hele 19 personer var på jobb i området “Hvaler Kystkultursenter” i dag. 19 personer betyr 18 mann og en kvinne, Bente Eldjarn Johansen, som med stor glød og fagkunnskap er med og bygger båthuset der Hvalerskøyta skal bygges. Målet er å ha tak på dette bygget i oktober og start på arbeidet med skøyta i samme periode.

Hvem har vel fortjent et lite måltid i form av pølser mer enn dugnadsgjengen i Brottet? En enestående flott gjeng med mangesidig kompetanse . Her Asbjørn Svendsby, Ole Christian Bärnholdt og Erling Olsen som sammen med de mange andre gjør en fantastisk jobb for fellesskapet.

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *