Novemberdugnad i “vårsol”

De siste takbordene kom på plass i dag

Ingen sak å ha dugnader med forskriftsmessig avstand når vi er begunstiget med lite vind og god novembersol, ja et vær som nærmest gir fornemmelser av vår. I dag var dette helt perfekt da de siste takbordene kom på plass og vi kunne markere et viktig delmål i arbeidet med båthuset der skøyta “Skarven” snart skal innplasseres for restaurering, samtidig som arbeidet med den nye skøyta snart starter opp.

På taket Andreas Pagander og Ragnar Holte sammen med håndlangerne Svein Gretland og Bjørn Andreassen (debutant i Brottet) kan konstatere at arbeidet med taket har god fremdrift
Kiosken “skinner” med nytt gulvbelegg, nye luker, nymalt og med nye benkeplater. Det har Kåre Næss, Trond Engblad og Asbjørn Svendsby sørget for.
God fremdrift også på prosjektet vi har kalt “stenhoggerminner” der Jan Appelgren, Steinar Pettersen og Eivind Børresen har regien Her med videre arbeid på taket på maskinhuset.

Da ber vi værgudene om fortsatt å verne mandagene mot “styggvær”, i alle fall de to neste mandagene før vi nærmer oss juleferie.

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *