Vi graver en grøft for å glede andre

Ordtaket “den som graver en grav for andre faller selv i den “, ble omdefinert i Museumshavna ved Brottet i dag. “Grava”, en hundre meter lang grøft,  er opparbeidet nettopp for å bedre tilbudet for allmennheten – de  mange som nå ønsker å ha late dager og kulturelle opplevelser  i Brottet og Museumshavna.

Arild Johannessen, Thor-Ivar Olsen, Carsten Henriksen og Per Christiansen klargjør strømkabelen for plassering i grøfta som Helge Olav Lilleheier i “Liulle Gule” har opparbeidet.

Det ser imidlertid skikkelig rotete og lite innbydende ut når en gravemaskin går løs på terrenget slik “Lille Gule” nå herjer i området rundt kystledhyttene. Men, med kveldens dugnadsinnsats, der de første meterne med strømkabel og vannledning ble lagt ned i grøfta, håper vi om få uker å kunne presentere området i en helt annen form og fasong enn tilfellet er i dag. Kveldens innsats fra gutta i dugnadsgjengen var et stort bidrag i så måte.

Kveldens fokus var imidlertid ikke bare rettet mot grøfting og kabler. I kveld startet også arbeidet med utvendig vask for  senere å male kystledhyttene.

Kennet Baarstad, Leif Hansen og Erling Olsen startet i kveld arbeidet med å få bort “grønske” og salt på ytterveggene på kystledhyttene Klyven og Stenhoggerhytta. Så snart været er på vår side, starter arbeidet med å male hyttene som sårt trenger et strøk “Låverød”.

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *