Anvendt matematikk og finpuss på ukas dugnadsmeny

Også på denne mandagsdugnaden i Brottet stilte det “fullt” lag noe som betyr god fremdrift på det som til tider er et utfordrende byggverk der mye av det som skal tilpasses ikke er rettvinklet. Nå nærmer vi oss imidlertid en avslutning her, og de neste mandagene bør det bli “plankekjøring”.

Anvendt matematikk går igjen i arbeidet i Brottet. På bildet til venstre er det Jan Arntzen, den gamle realisten, som med hjelp av en pølseklype! prøver å beregne vinkel og bærekraft på et mulig tak over scenen i Brottet. Anvendt matematikk er det også i byggingen av tribunen der Thor-Ivar Olsen beregner vinkler og buer.

Stor kløkt både med tanke på beregninger og i forhold til estetisk utforming  like nødvendig når  Steinar Pettersen og Tom Buskoven lager gangvei inn på taket over Amfigrotta for å hindre ukontrollert og farlig klatring, på bildet til høyre i nært samarbeid med Jan Appelgren og Ole-Christian Bärnholdt.

Mens materialet det jobbes med i Brottet for tiden er tre, går utearbeidet på Brekke i sten. På bildet til venstre får Ragnar Holte, Geir Ove Haug og Frode Lund i ferd med å avslutte rekken med stenstolper som skal styrke den historiske rammen rundt gamle Brekke skole.

Innvendig på Brekke skole å er det nå den virkelige finpussen og begynnende innredningen som er i hovedfokus. Det nymalte kjøkkenet med skap og hyller laget av Petter Wistner, beundres av Kjell Ole Brobakken og Ragnhild Nordengen som i dag brukte tiden til rydding og atter rydding. Til høyre det lille, men estetisk flotte toalett- og dusjrommet i første etasje der kystledfolket kan booke seg inn fra og med 12. april.

Paul Henriksen

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *