Arnt Otto Arntsen har gått bort.

Flagget på halv stang på kystmuseet i dag

Arnt Otto Arntsen har gått bort 70 år gammel. En god og varm sommermorgen skulle i dag brått bli avbrutt av sjokk-meldingen om at Arnt Otto Arntsen døde i dag tidlig. Med Arnt Ottos bortgang har Gunn Karin mistet sin kjære mann og familien et omsorgsfullt midtpunkt. En hedersmann har forlatt oss.

For mange av oss betyr tapet av Arnt Otto at vi har mistet en kjær venn, et medmenneske og en iderik medspiller. En av de mest betydningsfulle personene i det kulturhistoriske arbeidet både i Hvaler Kulturvernforening og på Kystmuseet Hvaler har i dag skrevet seg inn i historien.

Dugnadsgruppa på kystmuseet var i dag samlet til det som skulle være avslutning før sommeren. I stedet ble det en sorgfull, men samtidig fin minnestund for mannen som skulle ledet dagens arbeid. Foto Carl Erik Madsen.

Det er vondt og vanskelig å møte et dødsbudskap som dette. Det er vondt å gråte over en, for svært mange, god venn og samarbeidspartner. Det er godt å gråte i et fellesskap som Arnt Otto Arntsen var en av arkitektene bak. Hans mange gode ideer, tanker og føringer for det kulturhistoriske arbeidet skal vi ta vel vare på.

Vi lyser fred over Arnt Ottos gode minne

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *