Brottsjø, historieformidling av høy klasse

Det er mange som formidler Hvalers historie; lokale forfattere, museets folk, engasjerte dugnadsarbeidere på Brekke, Frøkengården, i Brottet og kommunens kulturkontor. Noen gjør dette på sitt spesielle og  kunstneriske vis, som nå i kritikerroste Brottsjø.

Manusforfatter Hans Petter Thøgersen, komponist Svein Gundersen og regissør Ole-Herman Gudim Lundberg får i etterkant av premieren på musikkspillet Brottsjø en meget fortjent hyllest fra faglig hold gjennom lektor Geir Lobben Fosvolds kronikk i dagens Fredrikstad Blad. Forvold  har referanser både til Henrik Ibsen  og Arthur Milller og konkluderer med at “Skuespiller og sangprestasjonene strekker seg langt ut over en lokal forankring. Les Geir L. Fossvolds kronikk på link under:

https://www.f-b.no/debatt/teater/brottsjo/musikaldrama-om-kystfolks-slit-mot-brottsjoene/o/5-59-1182086

NB! – en påminnelse til dere som ønsker å se forestillingen; forestillingene søndag 15. og onsdag 18. fylles er snart utsolgt. På forestillingene 20. og 25.  er det fortsatt ledige plasser, men også her er det stor pågang. Ønsker du å se årets suksessoppsetting i Brottet er det all grunn til å “snu seg rundt” å bestille billetter på ticketmaster.no 

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *