Det skjer noe i Brottet også i korona-året!

Som vel kjent har vi måttet avlyse hovedforestillingen i Brottet i år grunnet korona-pandemien. Selv om det gjenstår en del avklaringer vedr. økonomi, så håper vi at “Lysglimt i mørke” , musikkteateret som handler om losens utfordrende liv og arbeid på begynnelsen av 1900-tallet, blir satt på plakaten i 2021. Dette er også året da Hvaler Kulturvernforening skal markere sitt 50 års jubileum.

Selv om situasjonen er som den er, så skjer det likevel en del hyggelige ting i Brottet i sommer der vi må ha en begrensning på 150 – 200 publikummere. Først ut er Bjørnar Spydevold, Erik Andre Hvidsten og Kari stokke med gjester søndag 5. juli. De holder to konserter kl 17:00 og kl 20:00

15. juli blir det streamet konsert/140 publikummere med innslag fra tidligere forestillinger i Brottet

19 alt. 26 juli planlegges det barneaktiviteter i Brottet.

Søndag 09. august blir det konsert med Alexander Hermansen og undertegnede med vekt på sanger og historier knyttet til Erik Bye og Evert Taube.

Til disse arrangementene trenger vi som tidligere vakter både på parkeringsplassen og i området ved Brottet, i tillegg til at vi også bemanner kiosken med folk. Er det mulig for deg å stille opp her så er vi takknemlig for det.

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *