En dugnadsdag i vater

img_1562 img_1563

Vater er et verktøy som både avslører skjevheter og bekrefter “suksess”. På dagens dugnad har vateret vært til god hjelp på de fleste postene. Kennet Baarstad, Leif Hansen, Erling Olsen og Jan Arntzen legger siste rad med granittblokker på plass ved “Grotta”, godt assistert av Morten Norheim

På dagens dugnad i Brottet og i havna har hele 18 mann vært på “jobb” fordelt på formiddagsskift og “kveldsskift. Det flotte “vårværet” inspirerer selvsagt til utearbeid , men entusiasme og engasjement for prosjektene er det som først og fremst preger denne gjengen. I dag i form av arbeid med å ferdigstille en flott stenmur langs Amfigrotta, reparasjon av den gamle brygga i området, videre arbeid med kjøkkenet i Amfigrotta, ferdigstilling av “hummertena” på kystlekeplassen og oppføring av rammeverket på uteplassen på Klyven, kystledhytta som fra 24. mars skal ta imot gjester.

Jeg lar bildene under fortelle sitt om aktivitetene i Amfigrotta, på brygga,  hummertena og i arbeidet med uteplass og rampe på Klyven.

img_1566 img_1570

Jan Appelgren, Steinar Pettersen og Tom Buskoven  forskjønner og tilrettelegger Amfigrotta for mangesidig bruk

img_1580 img_1589

Den “gamle” brygga ved kystlehyttene ble rettet opp og forsterket i kveld med hjelp av Morten Norheim assistert av Carsten Henriksen. På kystlekeplassen tett ved ble hummertena gjort ferdig med innvendig pleksiglass. Thor-Ivar og barnebarn Jonas Jonassen sto for denne jobben.

img_1621 img_1630

Asbjørn Svendsby, Per Christiansen, Arild Johannessen, Jan Vassdal og Petter Wistner kom godt i gang med rammeverket på uteplass og rampe på kystledhytta Klyven.

Lørdag førstkommende (4.2.) har vi planlagt stordugnad i dagslys bl.a. for å utbedre taket på de to eldste kystledhyttene. Vi krysser fingrene for at værgudene gir oss mulighet for å jobbe på taket. Slår de seg vrang, blir dugnaden flyttet til 11.2.

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *