En forening i optimisme på vei mot årsmøtet 2016

Vi nærmer oss årsmøtet i Hvaler kulturvernforening, i år lagt til rådhuset på Skjærhalden, torsdag  17. mars kl 19:00. Kommende uke får medlemmene tilsendt årsmeldingen, regnskap og forslag til endringer i vedtektene.

I 2015 har det blitt jobbet jevnt  på flere store prosjekter bl.a. med oppstart på Brekke skole, ny kystledhytte og nytt bryggeanlegg (Nordgårdsbrygga). Vi har gjennomført vellykkede arrangementer både i Brottet, med julemarked og bygdedagen.  Det er m.a.o. et begivenhetsrikt år vi har lagt bak oss, et år som har skapt stor optimisme, men også ettertenksomhet knyttet til alt det som nå bygges opp. Hvordan skal vi ta organisasjonen videre fra å være prosjektrettet til å bli mer rettet inn mot drift? Og der nest; hvordan profesjonaliserer vi arbeidet, samtidig som frivilligheten skal og må ha en bred plass? Viktige spørsmål 2016 må gi noen svar på.

En ekstra spennende og flott avslutning på året 2015 fikk vi gjennom finaleplassen om den nasjonale frivillighetsprisen, en stor tillitserklæring til det frivillige  arbeidet vi  daglig ser utfolde seg i regi v Hvaler kulturvernforening.

Det skal bli mer “heder og ære” til Hvaler kulturvernforening også  i 2016, men se det kommer vi tilbake til,  kanskje allerede neste uke!!. Enn så lenge anbefaler vi interesserte å lese årsmeldingen. som nå er godkjent av styret: Årsmelding 2015 – justert 24_02. Den endelige godkjenningen vil årsmøtet 17. mars stå for.

 

12.01.2016 2IMG_7191

Informasjonstavla 2Basto 15.06. 3

SalgsbodLiten i stor båt

Nominertebanner_Stor_V2

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *