Forsommer og full fart i alle ledd

Se på bildene over, en typisk situasjon i ukene før sommerens oppsetting skal ha premiere, i år på En Midtsommer Natts Drøm. I Brottet har skuespillerne sine øvelser og i anlegget rundt jobbes det dugnad. Slik er det i år og slik har det vært siden 2005. Her kommer en ung skuespiller med tidsnød stormene, og på vei fram til sin nye posisjon møter han Thor Ivar Olsen og Per Christiansen som klargjør materialer for henholdsvis veggen i Amfigrotta og kystlekeplassen. Kanskje en litt stressende situasjon for en som skal gjøre seg kjent med Brottets mange ut og innganger, men så lenge alle tar slike “kollisjoner” med et smil, går det bra – også i år.

En dugnad der  ti mann stiller gjør også sitt til at gruppa kan deles på flere aktiviteter. I kveld ga det mulighet til å gå videre med ytterveggen på Amfigrotta, som nå kles inn, samt å male Mundastua, den siste og nyeste av kystledhyttene. Mundastua ble åpnet for publikum 1. juli i fjor, og har allerede sammen med Klyven og Stenhoggerhytta, blitt en av de mest besøkte i hele Oslofjord-området.

På bildet til venstre er Carsten Henriksen, Helge Olav Lilleheier, Steinar Pettersen og Per Christiansen i gang med å kle ytterveggen rundt publikumstoalettene. Til høyre – Arild Johannesen som maler Mundastua

Båtbyggeren i særklasse Thor-Ivar Olsen har tatt på seg jobben med å sikre skøyta Takaka som lekeplass. I “styrehuset” som Thor Ivar nå er i gang  med, håper vi mange barn, og for den del voksene, skal hygge seg i årene som kommer. Ikke mange lekeplasser som har en så fin båt å leke i som den Kystlekeplassen vil kunne fremby.

Jan Vassdal i “Lille Gule” var også i sving i kveld. her i ferd med å legge til rette parkeringsplasser for de som skal leie plass i brygga, for kystledfolket og for de som har nøkkeloppgaver knyttet til oppsettingene i Brottet. Mulig er det også at vi vil reservere noen plasser til bevegelseshemmede i området

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *