14 dager å gjøre det på – hjelp oss i sluttspurten!

Det vi snakker om her er konkurransen som eiendomsselskapet NIPAS AS har satt i gang der de ansatte i selskapet “finansierer og tilrettelegger” et prosjekt til en eller flere frivillige foreninger. Hvaler Kulturvernforening spilte tidlig inn “Ny sjøbod” sammen med Stiftelsen DS Hvaler . Nå viste det seg at det samme gjorde Sjøspeiderne på Hvaler som har base ved Nordgårdsbrygga ved Brottet.

Undertegnede tok etter hvert kontakt med NIPAS, som deretter samordnet speidernes og kulturvernforeningens stemmetall og med det “vasket” stemmetallene slik at det kun er avgitt en stemme pr IP-adresse. Samlet står vi pr i dag (15.11.) med stemmetallet 677. Dette rekker her og nå til en 4. plass, men det er kun 64 stemmer opp til en foreløpig 2. plass og stor mulighet for å få realisert prosjektet som kommer både speiderne, DS Hvaler og Hvaler kulturvernforening til gode. Skal vi opp på førsteplass betyr det nye 311 stemmer, ingen umulighet det heller.

Derfor er vår sterke oppfordring – gi din stemme om du ikke allerede har gjort det. Som organisasjoner har vi alle tre et stort nettverk og ditto medlemmer. Hvaler kulturvernforening har 250 medlemmer, 1900 følgere på facebook og flere hundre besøker hjemmesiden hver dag. Her er det rimelig sikkert at mange ennå ikke har stemt. Bruk stemmeretten også her!

Linjen du skal stemme på heter: Hvaler Kulturvernforening/Hvaler Sjøspeidergruppe – Ny sjøbod https://nipas.no/nipas-dagen/

http://www.hvalerkulturvernforening.no/stem…/

Da krysser vi fingrene for et godt valg og takker for at du stilte opp for Hvaler Kulturvernforening, DS Hvaler og Sjøspeidergruppa på Hvaler

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *