Dugnad med fokus på en ny vår- og sommersesong

11 mann var på dugnad i kveld fordelt på fire grupper:

  • oppgradering og utvidelse av kjøkkenet i Amfigrotta
  • graving av grøfter for strøm og vannledninger
  • videre arbeid med taket på ny sjøbu på brygga
  • maling av uteplass på kystledhytta Klyven

En femte dugnadspost ble også klargjort i dag, da den ene av kystledhyttenes to eker ble satt på henger for å bli tatt under behandling av Thor-Ivar Olsen, kyndigheten selv.

Det å ha to eker til rådighet for familier som ferierer på  kystledhyttene, er en kvalitet vi ønsker å opprettholde. Dette har imidlertid også sin pris når antallet brukere, med ulik erfaring fra båt, bruker disse tradisjonsbåtene.  Vi kan kalle det “juling” både i front og på langsidene, det den erfarne båtbyggeren nå skal reparere. Det er en stor kvalitet å ha slike ressurser i dugnadsgruppa. Det er en stor ressurs for kystledhyttene å ha dette tilbudet.

To vidt forskjellige dugnadsområder samme kveld. Tom Buskoven og Steinar Pettersen i gang med å oppgradere kjøkkenet i Amfigrotta. Helge Olav Lilleheier i “Lille Gule” graver grøfter for en tryggere plassering av vann- og strømledninger. I dette området blir det nå merkede parkeringsplasser for  gjester på kystledhyttene, de med fast båtplass i Museumshavna og 3 – 4 plasser tildelt nøkkelfolk i Brottet.

For øvrig gikk arbeidet i kveld sin gode gang både på “katedralen” på brygga (sjøbua som nå får reguleringsbestemt vinkel) og på Klyven som nå tilrettelegges både med rampe og utplass med svingradius for en rullestolbruker. Arild Johannessen gir veggen en omgang Falu rød.

Vi tillater oss å si: GODT JOBBA!

 

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *