Dugnad preget av vann og vind

Rekordartet vannstand og vind med storm i kastene la en spesiell ramme for dagens dugnad i Brottet der det nok en gang var rekordfremmøte med 17 mann på jobb. Spesielt var det utfordrende for Jan Appelgren og Steinar Pettersen som hadde det høyeste tårnet som arbeidsplass der taket nå kommer på plass. På bildet til høyre er Erling Olsen og Kent Johannessen i gang med å legge ny vei med stensatte kanter for skuespillere og andre som skal bevege seg rundt Brottet.

Slik værforholdene var i dag, med sterk vind var det til dels utdrende å jobbe på tårnene i Brottet. Dette til tross, noterte vi god fremdrift både på det tekniske tårnet til venstre og på tårnet som kommende uke får nytt tak. Med en etasje til på teknisk tårn, så går vi til bestilling og oppmontering av motoriserte sjalusier i front. Kåre Næss, Ole-Christian Bärnholdt, Asbjørn Svendsby og Trond Engblad er gruppa som bygger “teknisk tårn”.

I arbeidet med det nye båthuset, ble den tolv meter lange svillen mot sjøsiden lagt på plass i dag. Med mannekraft fra 7 – 8 mann gikk dette greit. I løpet av første del av mars, bør også den andre svilla være forankret .

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *