Dugnaden, det store samspillet

Morten André Norheim og Leif Hansen (85) i viktig samspill i dag . Morten som profesjonisten, Leif som pensjonert chief i Wilhelmsen, nå en flott dugnadsarbeider. Rundt 50 år skiller disse to lagspillerne i Brottet

Arbeidet i området rundt Brottet og Nordgårdsbrygga består 80 – 90% av dugnadsinnsats. Fra tid til annen må vi imidlertid også be om profesjonell innsats. Spesielt gjelder dette på områdene vann- og avløp (Rune Svennes – Hvaler Rørleggerbedrift), el-installasjoner (Jarle Larsen – Al Elektriske) og maskinarbeid (Morten Norheim). Fra disse flotte samarbeidspartnerne får vi gode priser og ikke minst profesjonell oppfølging. I disse dager er det Morten som er på banen gjennom arbeidet med trekkerør for fiber og stensetting i Brottet. I dag var Morten og Leif Hansen i to-spann. Aldersforskjellen på rundt 50 år, er på ingen måter noe hinder for et humørfylt og effektivt samarbeid. Flott å ha med både profesjonisten og dugnadsarbeideren i dette arbeidet.

På kveldsskiftet var det kun dugnadsinnsats som gjaldt. På bildene over er Thor-Ivar Olsen i gang med å klargjøre kystled-ekene for en ny sesong, mens Petter Wistner og Erling Olsen får på plass den siste parkeringsplassen for kystledfolket som nå for alvor rykker inn i på Stenhoggerhytta, Klyven og Mundastua.

“De bærende kreftene”, her ved Thor-Ivar Olsen og Helge Olav Lilleheier gjøre klar uteplassen for de som skal nyte en stund eller to ved idylliske Skjelsbusundet ….. Så kom regnet og snipp snapp snute, denne mandagsdugnaden var ute.

Paul Henriksen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *