Dugnadsgjengen ønsker god sommer med stort trøkk

Jonas følger bestefar Thor-Ivar Olsen på hver mandagsdugnad, her i ferd med å lage arbeidsbord på Mundastua.
Jonas følger bestefar Thor-Ivar Olsen på hver mandagsdugnad, her med å lage arbeidsbord på Mundastua.

Kulturvernforeningens siste tolv år er historien om en dugnadsinnsats langt ut over “normalen”.  Når dugnadsgjengen nå tar ferie fram til 15. august, er det i forvisning om at dette også gjelder første halvår av dugnadsåret 2016. Vi fører ikke logg på hver time utført dugnad, men kan notere at bare på brygga er nærmere 2000 timer frivillig innsats utført så langt i år. I tillegg kommer arbeid med Amfigrotta, Mundastua (kystledhytta), arbeid med vann- og avløp, på kystlekeplassen og gamle Brekke skole.

IMG_9323 IMG_9327

I kveld ble det ryddet parkeringsplass for EN bil til Mundastua. Ryddet ble det også gjort i  området rundt den 53. kystledhytta i Oslofjordområdet som tar imot den første gjesten 2. juli. Offisiell åpning er 7. juli.

IMG_9312 IMG_9317

 I tillegg til å ha stort fokus på ferdigstillelse av Mundastua, har vi en junikveld  mannskaper nok til også å videreføre arbeidet på Nordgårdsbrygga. På bildet til høyre er Kennet Baarstad og Erling Olsen i gang med å legge nye toppbord på den gigantiske brygga, mens Carsten Henriksen og Asbjørn Svendsby legger nye bæreelementer “mot land”.

Vel fortjent tar dugnadsgjengen ferie nå ( bort sett fra at noen skal på “jobb” også i morgen). 15. august er det imidlertid på’n igjen. Da er det bl.a. følgende oppgaver å gå løs på:

  • Videre arbeid med brygga – ferdigstillelse oktober 2016
  • Ferdigstille kystlekeplassen – september 2016
  • Vedlikeholdsarbeid på kystledhyttene Klyven og Stenhoggerhytta
  • Bygging av kaldt-lager i tilknytning til Brottet.
  • Ferdigstillelse av Amfigrotta

for å nevne noe……………………………..

Vi ønsker god sommer og håper du følger med oss når vi starter opp igjen i august.

Paul Henriksen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *