Hårete mål for 2017 nådd….nesten

Vi skriver allerede 17. oktober og det betyr at avslutningen på sesongen for utleie av  kystledhyttene er rett rundt hjørnet. 1. november “låses” dørene på Stenhoggerhytta, Klyven og Mundastua i det som har vært en rekordsommer. Ja etter en vellykket sesong i 2016, med 232 utleiede døgn, satte vi oss et høyt og “hårete” mål med 300 døgn for inneværende år, og vi er tett opp til å lykkes. Når det nå kun er fjorten dager igjen til “slåen skal på”, kan vi notere at hyttene er mer populære enn noen gang med hele 296 døgn. Flere familier kommer igjen år for år , noen til og med flere ganger i løpet av sesongen. Årsakene til et hyttene er blant de mest etterspurte i hele Oslofjordområdet skyldes bl.a. at:

  • hyttene er lett tilgjengelige både fra land og sjøsiden
  • du kan ha med deg hunden din på to av hyttene (Stenhoggerhytta og Klyven)
  • hyttene ligger sjønært til med store tur- og lekemuligheter i området
  • området åpner mange muligheter for kultur- og historieinteresserte
  • det er tilgjengelig to sjarmerende gamle eker (pram)
  • en av hyttene, Klyven, er spesielt tilrettelagt for bevegelseshemmede.
  • Du kan nå leie hyttene 5 døgn i strekk (tidligere bare 3)

Kystlekeplassen, ekene, den flotte Nordgårdsbrygga er bare noen av de elementene gjestene på kystledhyttene legger vekt på når de beskriver oppholdet ved Skjelsbusundet på Spjærøy

Friluftsliv, opplevelser, formidling av kystkultur og rekreasjon i et sjø nært område, er stikkord for kulturvernforeningens suksess med kystledhyttene ved Brottet. Vi takker så langt Oslofjordens Friluftsråd for nok et flott samarbeidsår. Ikke minst takker vi alle våre gjester som, gjennom samtaler og hilsener i gjestebøkene, forteller om den flotte opplevelsen det er å bo på Stenhoggerhytta, Klyven eller Mundastua.

Om dette høres forlokkende ut, så er muligheten der igjen allerede fra påsken 2018. Følg med på tidspunktet for booking som legges ut på OFs hjemmeside/facebook, oppstart antatt i månedsskiftet januar/februar.

 

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *