Hektisk innspurt i Brottet.

Mens skuespillerne har tatt en velfortjent pause i forberedelsene før sluttspurten mot premieren den 11. juli, har dugnadsgjengen lagt inn et ekstra gir med flere dugnadsdager inne i selve amfiet. Det er spesielt tre stor oppgaver som skal løses her; nummerering av plassene, bygging av nytt rekkverk  og innplassering av nye stenblokker i Arntzen-svingen, hovedinngangen  i Brottet.

Leif Hansen, Erling Olsen, Thor-Ivar Olsen, Ole-Christian Bäernholdt, Tom Buskoven og Paul H. står på med malerarbeid, nummerering og oppsett av nytt rekkverk.

Den utfordringen det har knyttet seg størst spenning til, er utplassering av rundt 450 nummerskilt for å legge til rette for en effektiv billettbestilling og en mer “avslappet” atmosfære rundt arrangementene i Brottet ved at publikum slipper å stå i kø. Spørsmålet har også vært i hvilken grad dette vil skjemme den flotte arenaen. Svaret er at dette overhodet ikke er tilfelle med den plasseringen som nå er valgt.

På bildet til venstre limer Thor-Ivar Olsen fast metallplatene med plassnummer. Det skal være samsvar mellom nummer på billetten og det nummeret du skal ha mellom skoene når du sitter. Enkelte plasser, bl.a. første rad, vil ha plassnummer på stenen du skal sitte. På bildet til høyre festes de første kraftige støttene for det nye rekkverket.

Brottets to stenarbeidere, Kennet Baarstad og Leif Hansen er godt i gang med det møysommelige arbeidet med å tilpasse nye stenblokker i Arntzen-svingen. I morgen er det “fri”, men torsdag er det klart for ny innsats

Til slutt en fornyet oppfordring: Vi trenger frivillige til kiosken, parkering og som såkalte områdevakter på følgende dager spilledager for musikkspillet Brottsjø: 9., 10., 11. (premiere) 15., 18., og 25. juli. I tillegg trenger vi vakter til to Pink Floyd-konserter 8. og 9. august. Det er nå også klart at det blir en barneforestilling i Brottet 12., 13., og 14. juli (Kaptein Rødskjegg). Her trenger vi også  4 vakter på hver forestilling. Meld deg til tjeneste til undertegnede – 41 46 37 71 eller paulh@online.no . De som stiller opp får billetter til generalprøven/førpremieren på musikkspillet Brottsjø.

Paul Henriksen

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *