Julemarkedssuksess i desemberstorm

Flere hundre mennesker fant lørdag 3.12. veien til Nordgården på Dypedal der Kystmuseet og Hvaler Kulturvernforening arrangerte julemarked andre år på rad. På tross av at dagen åpnet med storm og striregn,  møtte flere hundre mennesker fram. Av forståelige grunner valgte noen av selgerne å trekke seg da det ble vanskelig å reise telt, men flere stilte og bidro til at dette ble et flott marked. Her var det utstilling av pepperkaker bakt av barn i skoler og barnehager, salg av diverse produkter, underholdning, salg bl.a. av grøt og varme fiskekaker og spesielle juleaktiviteter for barn. Mange benyttet også dagen til et besøk på  «Emilstua», for anledningen pyntet til jul anno 1911.

Se bilder fra julemarkedet  https://picasaweb.google.com/hvalerkommune/JulemarkedPaHvaler?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIbh44KT5JynVw&feat=directlink

Hvaler Kulturvernforening takker alle som bidro til å gjøre dette til et minnerikt julemarked. Styret vil nå, sammen med vår venner i Kystmuseet, gå igjennom erfaringene og legge grunnlaget for neste års julemarked, forhåpentligvis da under bedre værforhold enn 2011 kunne by på.

Les hyggelig artikkel i Fredrikstad Blad http://www.f-b.no/nyheter/proppfullt-av-kreative-ideer-1.6645442 

NB! Kulturvernforeningen har et lite restlager (5) av Bjørnar Spydevolds nye CD, «Julenatt» som inneholder kjente og kjære julesanger. Prisen er kr 200,- hvorav kr 100,- går til Kulturvernforeningen. Send bestilling til paulh@online.no , eller ring 41 46 37 71. Vi sender deg CD’en  kostnadsfritt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *