PINOCCHIO I BROTTET AMFI  Fredag 7. Juli.

pino-logo-1-2

Fredag 7. Juli er det klart for enda en ny forestillinger med barne- og ungdomsteateret Brottungær på Hvaler. Denne gangen tar de for seg klassikeren ”Pinocchio” i en ny musikkteater-versjon skrevet av Klaus Hagerup og Roger Amundsen.

Historien er vel kjent for de fleste. Dukkemakeren Gepetto lager dukker på løpende bånd, og en dag begynner en av dukkene å snakke. Den får navnet Pinocchio. Han rømmer raskt hjemmefra og ute i verden møter han Gregers Gresshoppe som prøver å redde ham fra alle mulige farer.  På sin ferd havner Pinocchio både i Slaraffenland, i klørne på noen skurker og inne i haiens mage. Og hvordan det går til slutt ? Jo, også her går han fra å være en dukke til å bli en ordentlig gutt !

På scenen står de etter hvert 25 erfarne aktører i alderen 9 til 18 år som vil servere deg mange fine sanger og morsomme scener.  Forestillingen vil passe fra tre år og oppover.
Følgende forestillinger legges ut for salg: Tor 6, Søn 9, Søn 16, Tir 18 og Man 24. Juli. Forestillingene starter kl 21.00, unntatt søn 16. Juli som starter kl 19.00. Varighet ca 2 timer inklusiv pause.

Billetter selges på ticketmaster.no og på tlf 69 38 56 05. Fra 1. Juni selges også billetter på Hvaler. For mer info: www.brottet.com

Hans Petter Thøgersen                                                                                                                                   Kulturværste AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *