Brekke-dugnad preget av de små steg og besøk fra “avisa”.

 

Dugnader hva enten de foregår i Brottet eller på gamle Brekke skole er å jobbe med de små steg, steg som er viktige nok for det byggverket vi er i gang med. Slik var det også på Brekke i ettermiddag der den flotte frontveggen ble saumfart for hull bl.a. etter gamle spiker. På bildet over presser Eivind Børresen, Frode Lund og Ragnar Holte  kitt med pepper (for å hindre fuglene i å spise kittet) inn i små og store hull i veggen for deretter å flekke over med maling. Senere i år skal den samme veggen males for andre gang. Den ser flott ut i dag, men skal bli enda et hakk flottere – kanskje i tidlig høst. Forhåpentligvis har påskeliljene som Frode satte langs den flotte frontveggen fått varme nok til å blomstre. I dag var det nemlig temmelig surt både for gutta på stillaset  og for påskeliljene som må innse at de ikke helt rakk å blomstre til årets påske.

Kai Karlsen fortsetter sitt fugearbeid på den gamle gunnmuren. Her for kalkblandingen som brukes i fugene noen runder i “miksmasteren”.

Dette var også dagen da Fredriksstad blad igjen gjestet dugnadsgjengen på Brekke for å forberede en artikkel om husets historie og arbeidet med å sette huset i stand. Her journalist Geir Løvli som noterer flittig fra praten med Eivind Børresen, Kai Karlsen, Jan Berntzen, Kjell Ole Brobakken; Frode Lund og Paul H. Artikkelen kan du lese i FB neste fredag (28.04.)

Paul Henriksen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *