Brottet merkes foran årets oppsetting av musikkspillet Brottsjø

 

Prøvene på årets oppsetting av musikkspillet Brottsjø går for fullt samtidig med at dugnadsarbeidet er inne i sluttfasen når gjelder sceneanlegg og kulisser. Fortsatt gjenstår det imidlertid et større fornyingsarbeid i form av at et nytt gjerde langs hovedinngangen skal på plass. Det som imidlertid virkelig vil endre “bildet” av Brottet i år, er at plassene blir nummerert. Dette gjøres både for å effektivisere salget av billetter, og for å hindre at folk står i kø opp mot en time for å sikre seg “en god plass”. I stedet kan vi ønske folk velkommen til en avslappende runde med godt drikke i havneområdet i forkant av forestillingen. Arbeidet med nummerering av rundt 470 plasser skal gjøres av dugnadsgjengen i kommende uke.

 

Dugnadsgjengen hadde i kveld den første gjennomgang av oppsettet for nummerering der mye arbeid gjenstår. Nummeringen av de 13 radene, som bl.a. Thor-Ivar Olsen og Ole-Christian Bärnholth skal i gang med, vil gi som resultat at når du leter etter din plass, så skal nummeret på billetten stemme med det som  du vil ha mellom føttene (bildet til høyre). I ukene frem til premieren vil vi informere om dette på flere måter. Ved inngangen vil du for øvrig finne en informasjonstavle som veileder deg til riktig plass. Enn så lenge er det bare å hive seg på å bestille til det som blir en flott forestilling med rundt 50 personer på scenen, voksene , barn og ungdom . Billetter, nå nummerert, bestilles fra: https://www.ticketmaster.no/

Så til slutt – å ta med de “store” sofa-putene for å sitte godt i Brottet, vil vi måtte si nei til. Tar du med egen pute, må den ikke være større enn 50×50 cm. Sitteunderlag er for øvrig tilgjengelig ved inngangen gitt oss i gave fra Hvaler Hytteforening.

Paul Henriksen

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *