Dugnaden der vi kledde “henne” opp – skuta, Grotta og Mundastua

Mye av dugnadsinnsatsen i Brottet og i området rundt er for tiden knyttet til å forskjønne og etter hvert avslutte arbeidet. I klartekst innebærer det at vi nå kler inn Amfigrotta, maler Mundastua og oppgraderer  “Takaka”, skøyta som vil bli en  del sentral del av kystlekeplassen.

Thor-Ivar Olsen, med sin kunnskap og erfaring fra arbeid med Spjærøykrysseren fortsetter arbeidet med å lage en spennende lekeplass om bord i “Takaka”.

Amfigrotta , lokalet som både fungerer som garderobe og festlokale blir også nå “kledd opp”. Bunker-opplevelsen skal  bort og bygget får  kledelig panel, noe Carsten Henriksen, Per Christiansen, Arild Johannessen og Paul H jobbet med i kveld. Arbeidet med å ferdigstille Amfigrotta har av ulike årsaker tatt sin tid, men nå ser vi, og publikum til sommerens oppsettinger vil se, at vi nærmer oss et bygg som vi kan være stolte av. “To streker under svaret” kan vi imidlertid først sette i løpet av kommende år da taket på Amfigrotta også skal gjøres ferdig.

I dag  kom det  statistikk på booking av kystledhyttene ved Brottet. Denne viser at vi for lengst har satt rekord med tanke på antallet utleie-døgn (2016 232 døgn). Stenhoggerhytta er booket i 106 døgn, Klyven i 81 døgn og den nyeste hytta, Mundastua i 79 døgn, totalt 266 døgn booket fram til 3. september. Da er det bare å håpe på en god høst som kan bringe utleietallet opp mot 300 døgn. Dette vil i så fall tilsi en inntekt ut over det vi har lagt inn i budsjettet.

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *