En ny sesong med dugnader står for døren – bli med oss

Et høyt nivå både faglig og i form av arbeidstimer har blitt et varemerke på virksomheten i regi av Hvaler kulturvernforening. Dette gjelder både i arbeidet med gamle Brekke skole og ikke minst på Dypedal i arbeidet med Brottet og Amfigrotta, kystledhyttene, kystlekeplassen og det store bryggeprosjektet.

IMG_9723IMG_9523

I Dugnadsprosjektene på Dypedal og Brekke snakker vi om tusenvis av dugnadstimer hvert år

Selv om vi allerede har startet så smått på Brekke,  er det i morgen (mandag 15.08.) at den stor oppstarten skjer i området ved Brottet og Museumshavna. I kjøreplanen som er laget for arbeidet de neste månedene skal vi bl.a. arbeide med følgende:

  • Ferdigstillelse av brygga med dekke og skjørt.
  • Ferdigstille kystlekeplassen med innplassering av skøyta Takaka (på  land), istandsetting av “verdens største hummerteine, grillplass og fyrlykt.
  • Ferdigstille ventilasjonssystem i Amfigrotta, herunder i toalettene både inne i Grotta og på publikumstoalettene.
  • Ferdigstillelse av Mundastua – kantbord både på tak og under veranda, i tillegg til nedløpsrør. Ønsket er også å rydde opp/lage en treplatting på nordsiden av hytta.
  • Utbedre tak på kystledhyttene Klyven og Stenhoggerhytta
  • Tilrettelegge for rampe for HC på nordveggen av Klyven, samt utvide uteplass med levegg på nordveggen.
  • Tilrettelegging av parkeringsplasser knyttet til kystledhyttene, leietakere i havna og Brottet – totalt 10 – 15 plasser inn møt fjellvegg øst.

Bli med oss i et mangfoldig, trivelig og ikke minst spennende dugnadsarbeid der det er plass og jobb til alle. På Brekke jobber vi onsdager fra kl 15:00 og ut over mot tidlig kveld. På Dypedal  hver mandag fra kl 17:00 – 20:30. I perioder jobber også en gruppe på dagtid mandager og torsdager. I perioder tar vi også enkelte lørdager i bruk for å få prosjekter ferdig Tak kontakt med undertegnede om du er interessert i å bli med på å laget.

Espen og AsbjørnKurs Ørje 21.5 (1)

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *