Full rulle på alle dugnadsområder

En vel fortjent sommerferie for dugnadsfolket  er over for lengst. Det vi kan slå fast nå, er at det er “full rulle” både på gamle Brekke skole, i Brottet, på kystlekeplassen på kystmuseet og i Arekilen-prosjektet. Det siste gjennom klargjøring av informasjonstavlen som turgåere skal møte ved starten på stitraséen.

Rulla har vært i bruk på Brekke de siste dagene, da Eivind Børresen og Frode Lund sådde gressfrø for det som skal bli en god og grønn ramme rundt den gamle skolen. Inne var det også full innsats der Petter Wistner fortsatte arbeidet på husets våtrom.

I Brottet er det en helt annet type arbeid som har vært på menyen. For å hindre forskyvninger i grunnen og med det sprekkdannelser i toalettbygget knyttet til Amfigrotta, er det nå full innsats for å bygge en forstøtningsmur. I dag var det jernbinding på menyen. Om få dager kommer forskallingen på plass og påfyll av ferdigbetong.

“Jernbinder-gruppa”, her ved Steinar Pettersen, Tom Buskoven, Erling Olsen, Leif Hansen, Kennet Baarstad og Jan Arntzen fester armeringsjern til påler drevet ned på rundt 6 meter til fjell. Dette for å sikre utglidning.

Kveldsskiftet hadde helt andre oppgaver i dag. Her var det barn og unge i fokus gjennom arbeid på det som skal bli garasjen til traktoren Gråtass. I kveld ble det meste avgrunnarbeidene ferdig på kystlekeplassen på kystmuseet. Neste dugnadsdag starter arbeidet på selve bygget . Her er Thor-Ivar Olsen, Helge Olav Lilleheier, Arild Johannessen, Jan Vassdal og Paul H i aksjon med å legge duk og pukk som grunnlag for garasjen vi håper skal bli et sted for lek og moro på den gamle sliteren.

Paul Henriksen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *