GØY PÅ VANNET MED SJØRØVERE- I BROTTET!

I år er det mye å glede seg til både for små og store i Brottet. Brottungane, som i fjor hadde egen forestilling, er i år en viktig del av musikkspillet Brottsjø og gjør dette stykket til en skikkelig familieforestilling. Men tilbudet til de yngste stopper ikke der. I dagene etter premieren på Brottsjø (11.07), dvs. 12., 13. og 14. juli får vi besøk av en skikkelig sjørøver – Kaptein Rødskjegg. Se Fredriksstad Blads presentasjon av forestillingen under.

Den 12. til 14.juli 2018 setter Kaptein Rødskjegg og sjørøverne hans landbein i Brottet Amfi på Hvaler og lager show for hele familien! Her blir det sjørøvershow med mange musikalske og humoristiske krumspring for hele familien.
Kaptein Rødskjegg og sjørøverne består av 3 glade og ikke fullt så smarte pirater, som har turnert på kryss og tvers av Norge i snart 20 år.
Konseptet er tuftet på barn fra 0 til 107 år, og er bygget på musikalsk kvalitet, humor og god moral (i den grad en sjørøver klarer dette).
Rollefigurene er ”ekte vare” og fri for løsskjegg, sminke, plastsverd og annet fjas. Som Kaptein Rødskjegg pleier å si: ”Jasså, du tror ikke at jeg er en ekte pirat! Lukt da vel!”
Kom til Brottet Amfi på Hvaler og møt Kaptein Rødskjegg, Kalle Kanon og Jern Harry til en heidundrende ny og morsom forestilling!
Kapteinen (som ikke kan lese!) har tatt nye brevkurs i trylling, Kalle Kanon har funnet opp en illeluktende maskin og Jern Harry skal overhode ikke på noen som helst måte kle seg ut som dame i dette showet….i følge ham selv. Vi får se?
Vi får høre gamle og splitter nye sanger, og Kapteinen vil helt sikkert insistere på å få spille på gitaren sin og spille en skikkelig rockelåt eller to.
Selv om Kaptein Rødskjegg og sjørøverne har seilt de 7 hav og 2 innsjøer i snart 400 år, har de ingen planer om å legge inn årene, tvert i mot! Som Jern Harry pleier å si det: Det er ikke noe vits i å hvile på laurbærene. De skal jo i suppegryta!

Så velkommen til et forrykende familieshow som er minst like underholdene for barn og voksne pirater.
Showet spilles i Brottet Amfi på Hvaler den 12., 13., og 14.juli kl 18.00

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *