Har du noe å feire – velg Amfigrotta ved Brottet.

Skal du gifte deg, ha konfirmasjon, feire åremålsdag eller har andre merkedager du vil markere, da kan Hvaler kulturvernforening tilby Amfigrotta ved Brottet.  I den 100 m2 store Amfigrotta kan vi dekke ( fullt servise og bestikk) for inntil 60 personer. Anlegget har et funksjonelt kjøkken med  ny oppvaskmaskin (steamer). Det er installert en meget goder projektor og lerret i Grotta i tillegg til at fibertilknytning har gitt oss god nettilgang.

Priser fra 01.01.2019

Velger du å leie en ukedag (mandag – torsdag) betaler du kr 1800,- pr dag.

Fredag, lørdag og søndag er prisene:
1 dag kr 3.000,-
2 dager kr 3.500,-
3 dager kr 4.000,-

Prisene inkluderer vask og bruk av kjølerom.

NB! Unntatt for utleie er perioden 15.06. – 06.08. Dette fordi Grotta da benyttes i forbindelse med oppsettingene i Brottet.

Ved å velge Amfigrotta for feiring av merkedagen, har du også muligheten til å vise gjester rundt i et spennende område både med Brottet amfi og den  flotte brygga. Å dekke langbord på brygga må vi imidlertid si nei til, men å ønske gjestene velkommen med en drink eller annet i Brottet eller på brygga, er du selvsagt velkommen til forutsatt at disse “arenaene” ikke er i bruk for andre arrangementer.

Allmennheten har  tilgang både til Brottet og den nye  Nordgårdsbrygga. Det forhindrer imidlertid ikke at du kan ta gjestene med ut i disse områdene. På bildet til høyre har Sten og Linn, som giftet seg i Brottet nylig, rigget til en hyggelig sofakrok inne i Brottet.

Har du gjester som kommer langveis fra og som ønsker overnatting, kan de tre kystledhyttene i området være et meget godt alternativ. Hyttene ( Stenhoggerhytta, Klyven og Mundastua) har hver fire sengeplasser og bookes via hjemmesiden til Oslofjordens friluftsråd.

Er du interessert i å leie Amfigrotta – ta kontakt med undertegnede på mobil: 41 46 37 71 eller på mail: paulh@online.no

Paul Henriksen

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *