Norwegian Pink Floyd gir oss konsertopplevelser i Brottet i august – gled dere!

Da er det klart at 8. og 9. august er det duket for to helt spesielle og spektakulære konserter i Brottet amfi. Gruppa som tidligere kalte seg Pub-Floyd, men som nå har tatt navnet Norwegian Pink Floyd, starter Norge-turnen, med i alt  6 – 7 konserter, nettopp i Brottet. Denne Pink Floyd “tribute” konserten, vil som nevnt bli spektakulær. Selvsagt er bandet gode til å spille og tolke Pink Floyd, men  dette vil i tillegg bli effektenes konsert med pyro-teknikk, laser, lys og helikopter som kommer inn over amfiet.

Allerede nå har manager for bandet, Bent Stoa fra Moss, gikk oss anledning til å gå ut med plakat for forestillingen, en plakat som vil få et navn i tillegg noe senere da en ny bassgitarist vil komme til i løpet av de nærmeste ukene.

Som amfi-eier er vi selvsagt svært fornøyd med at et profilert band, med en stor tilhengerskare,  har valgt  nettopp Brottet som arena for to av sine konserter i år. Vi skal gjøre vårt for at dette skal bli en begivenhet både for band og publikum. Så får vi håpe og tro at dette kan være starten på et bredere samarbeid som, i tråd med Bernt Stoas klare intensjoner, også vil inkludere Brottet amfi i kommende års turne-planer.

 

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *