Brekkedugnad med blikket mot veggen

Det var ikke bare i Brottet det var fullt dugnadstrøkk i går, også på Brekke gikk arbeidet sin gode gang. Som nevnt i flere innlegg på denne bloggen, er det skraping, pussing og  maling som tar det aller meste av dugnadsgruppas tid. Med dugnaden i Brottet og på Brekke var hele 15 personer på “jobb” i går – en viktig forutsetning for den gode fremdriften vi registrerer på flere prosjekter.

Sparling av sprekker i taket med linoljesparkel og skraping av veggene på kjøkkenet var hovedinnholdet i gårsdagens dugnad. Med blikket festet i taket og på veggene: Eivind Børresen, Jan Berntzen, Ragnar Holte, Frode Lund og Ragnhild Nordengen. I kammerset innenfor kjøkkenet skimtes røropplegget i det som blir toalett og dusjrom i 1. etasje (kystled).

Siden den lille smaken av vårsol nådde Brekke i går, ble det mulig også å gjøre en jobb ute, nemlig å støpe en fast kant ved kjellernedgangen, et lite men like fullt viktig skritt i helheten. “Vårsola” ga også muligheter for den gode praten og kaffekoppen som hører med på en hver dugnad. Rundt bordet Kjell Brobakken, Eividn Børresen, Frode Lund, Jan Berntzen og Ragnar Holte.

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *