Rampen – kronen på verket!

Vi startet i oktober-mørket 2015 og avsluttet i oktober-mørket 2016 med ny rampe til brygga.
Vi startet i oktober-mørket 2015 på brygga og avsluttet i oktober-mørket 2016 med ny rampe til brygga. Arild Johannesen, Paul Henriksen, Helge Olav Lilleheier, Asbjørn Svendsby og Per Christiansen setter de siste skruene på “tilkomstveien”.

Vi har nå i flere oppslag på hjemmesiden beskrevet avslutningsarbeidet på den “nye Nordgårdsbrygga”, Hvalers største på rundt 760 kvadratmeter. I kveld kan vi slå fast at siste skrue er satt. Riktignok gjenstår det å lage trapper til noen av båtplassene, men i kveld kunne en svært fornøyd dugnadsgjeng avslutte i stolthet over at “jobben er gjort” i tråd med målsettingen.

Vel blåst - velkommen "om bord".

Vel blåst – “velkommen ombord”.

Kveldens dugnad bar da også preg av “forflytninger av troppene” mot andre oppgaver og utfordringer. I første omgang betyr det arbeid med å bygge om Klyven, kystledhytta som nå skal få en betydelig oppgradering med ny uteplass, rampe for rullestolsbrukere og utbedring av taket. I tillegg tenker vi allerede nå forskjønning og tilrettelegging foran kommende sesong. Dette innebærer i første omgang opparbeiding av et mindre antall parkeringsplasser samt bedre forhold rundt søppelhåndteringen i området.

img_0223img_0606

Med brygga ferdigstilt, er fokuset nå rettet inn mot andre prosjekter som forskjønning i området og utbedring av kystledhyttene. Helge Olav Lilleheier, Arild Johansen og Erling Olsen er allerede i full gang med dette.

Paul Henriksen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *