“Spinnvill” opplevelse i Brottet – terningkast 5 og trampeklapp

Gårsdagen var premieredag for årets musikkspill i Brottet . Etter fjorårets oppsetting med bla. Nils Vogt og Dag Vågsås i hovedrollene i musikkspillet “Sommerdrømmen, var det stor spenning til hvordan publikum ville ta imot årets oppfølger “Fløte på nye sommereventyr”.

IMG_9625IMG_9617

Alle bilder: Petter Skafle Henriksen

Så langt er det spilt to prøveforestillinger  i tillegg til gårsdagens premiere og publikums reaksjoner udelt positive. Smil, latter, trampeklapp og håndtrykk til aktørene etter  forestillingen vitner om at årets oppsetting svarer til forventningene. Den spinnville farsen  som spilles i Brottet i disse dager går “rett hjem”.

IMG_9603 (2)IMG_9528

I dag følger så Fredriksstad Blad opp med terningkast 5, noe alle involverte er svært godt fornøyde med. Spesielt er det velfortjent honnør til hovedaktørene Dag Vågsås og Nils Vogt. Det som imidlertid forundrer er at ikke Aina Gundersen får større oppmerksomhet og positiv omtale for sin sang, komikk og skuespilleri. Det hadde hun så avgjort fortjent. Hun er virkelig en av stjernene i oppsettingen. les for øvrig FBs anmeldelse her: http://www.f-b.no/kultur/brottet/brottet-amfi/enda-litt-mer-hysterisk-i-brottet-i-ar/r/5-59-503581

Paul Henriksen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *