Tommelen opp for “Fyret” i den 15. sesongen i Brottet.

Ole-Hermann Gudim Lundberg, har med unntak av de to første sesongene i Brottet, vært med på det meste av det kunstneriske arbeidet sammen med sine nære venner og  samarbeidspartnere i Kulturværste AS, Hans Petter Thøgersen og Svein Gundersen. Sammen har de skapt suksessoppsettinger i Brottet som ;  Stenhogger’n, Brottsjø, Jeppe i Brottet, Frihetsspranget og Fløte på nye eventyr.

I år er det en nyskrevet musikal som skal prege plakaten: “Fyret, et stykke om livet på en fyrstasjon anno 1905, vil ha premiere 10. juli og i dag startet de første prøvene i Brottet. Rundt 40 aktører, hvorav halvparten er fra Hvalers eget barne- og ungdomsteater Brottungær, er med i dette stykket som vil bli spilt på en langt større scene enn tidligere. 

Ekstra hyggelig er det i år å ønske Erik André Hvidsten og Monika Hjelle velkommen tilbake til Brottet amfi. Ikke siden 2011 har de hatt sitt sommerengasjement knyttet til Hvalers   I dag var de begge på plass da prøvene på oppsettingen vi har store forventninger til, skal startet opp.

Paul Henriksen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *