Flagg og strålende sol da 8 personer stilte på dugnad 8. mai

Mens dugnaden på Brekke skole besto i å ta ned råtne bord og soppbefengte tømmerstokker, så var det av anlegg av urtehage og forskjønning i form av malerarbeid som bl.a. var i fokus da dugnadsgjengen på kystmuseet var samlet til dugnad på frigjøringsdagen. Dette er et arbeid for å klargjøre dette flotte anlegget for sommersesongen der “åpningen” av denne finner sted med bygdedagen pinseaften 8. juni.

Den hyggelige praten over kaffekoppen og matpakka er en viktig ingrediens i en hver dugnad. Her er det Harald Hansen, Gunn Karin Karlsen, Carl Erik Madsen, Elisabeth Nordang, Frode Jørgensen, Marit Linnes  Anne-Lise Eriksen og Kathrine Sandstrøm ( Kystmuseet) med Arnt Otto Arntsen bak kamera  som har en velfortjent hvil

For dagens dugnadstrio i Brottet; Kennet Baarstad, Jan Arntzen og Reidar Juul Reinertsen, var ikke værforholdene like trivelig med sur vind og regn. Like fullt sto de på og fikk hentet fram store stenblokker som skal sikre og forskjønne området ved toalettene i Brottet. Jobben er imidlertid ikke ferdig med det. Siden granittblokkene som ble hentet fram, var til dels svært forskjellige, må de rundt 15 – 16 blokkene nå bearbeides til tilnærmet samme høyde. Den gamle stenhoggertradisjonen bæres på ett vis videre gjennom det mangesidige arbeidet med Brottet, 15 år siden anlegget ble åpnet for den første forestillingen.

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *