Lediggang bør føre til dugnadsinnsats!

Hvorvidt “lediggang er roten til alt ondt”, slik det gamle ordtaket forteller oss, skal vi ikke ha noen bastant mening om, men at det er muligheter for dem som føler på lediggang til å komme i aktivitet, er hevet over tvil. I så måte inviterer vi alle, menn som kvinner, til å melde seg til innsats det være seg på Brekke skole som “i Brottet”.

img_0402 img_0410

På Brekke er den faste dugnadsdagen onsdag (ettermiddag).  På prosjektene ved Brottet møtes vi hver mandag kl 17:00. I “mørketiden” sper vi også på med dugnader på utvalgte lørdager, den første lørdag 15. oktober. Da jobber vi fra kl 10:00 til kl 14:00 og avslutter med pølser. I tillegg til å løse verdensproblemene, jobber vi nå med å få ferdig Nordgårdsbrygga. Deretter går vi løs på kystledhytta “Klyven” (midt i bildet til høyre) som skal tilrettelegges for rullestolbrukere. Hytta vil få ny inngangsdør med rampe samt ny og mer skjermet uteplass. På lista over gjøremål står også kystlekeplassens mange installasjoner og behovet for å få ferdig Brottet med Amfigrotta.

Har du tid å avse og tror at du vil trives i et miljø der vi med ti “tommeltotter” også kan brukes? –  meld deg på. Første anledning er lørdag 15. oktober kl 10:00. Hjertelig velkommen skal du være.

Paul Henriksen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *