Rampen i Brottet

img_1535img_0526

De som står på i vintermørket er Per Christiansen, Asbjørn Svendsby, Arild Johannessen, Helge Olav Lilleheier og Jan Vassdal

En av de prioriterte oppgavene for dugnadsgjengen i Brottet denne vinteren, er å få på plass rampen og en stor veranda på kystledhytta “Klyven” til åpningen av kystledsesongen med start 24. mars. Med ny og utvidet dør på kortveggen (bildet til høyre), skal dette gi bevegelseshemmede  muligheten for å ha gode feriedager i et sjønært område. Her vil rullestolbrukere kunne få lett tilgang til hytta og uteområdet, noe som også betyr å kunne fiske fra brygga kun noen meter nedenfor. Bedre tilrettelegging er knapt mulig å få til.

I området tett ved kystledhyttene og Nordgårdsbrygga pågår det også et hektisk arbeid for å klargjøre kystlekeplassen for vår ogsommer. I kveld var bestefar Thor-Ivar og barnebarn Jonas duoen som fikk  på plass plater med pleksiglass for å gjøre “verdens største hummertene” sikkerhetsklarert som lekeplass.

img_1517

Thor-Ivar Olsen og Jonas Jonassen bygger og sikrer “verdens største hummertene”. “Kælven” vil ganske sikkert bli et populært lekeområde både for barn og skuelystende foreldre og besteforeldre

img_0512 img_0516

På dagskiftet : Leif Hansen, Kennet Baarstad, Jan Arntzen , Jan Appelgren og Steinar Pettersen

På mandager er det også “dagskift” i Brottet. I dag innebar det arbeid på Amfigrotta både utvendig og innvendig. Utvendig skal langveggen mot veien dekkes med sten jord og planter. Innvendig settes ventilasjonsanlegget i stand, samtidig som kjøkkenet får en langt mer funksjonell utforming med tanke på utleie. Og her er vi allerede godt i gang. I tillegg til utleie av Brottet til spill i sommersesongen, er Amfigrotta i 2017 leid ut til åremålsfeiring, bryllup, sommeravslutning for kolleger, skoleavslutning og konfirmasjoner. Men ikke bare har vi booket utleie for 2017,  bookingen for  2018 er også godt i gang både for  konfirmasjoner og bryllup.

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *