Verkstedet er senter for vinterens dugnadsinnsats

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
For snart ti år siden bygde dugnadsgjengen, her representert ved Arild Engh, Kennet Baarstad og Bjørn Hoff, et 50 kvadratmeter stort verksted tett ved Brottet. I mørketiden med regn, snø  og sur vind  er verkstedet gull verdt.

Dugnadsgjengen i Brottet har sin faste dugnadsdag mandager fra 17:00 til rundt 20 – 20:30. Fra november til godt ut i mars er det mørkt når vi kommer og mørkere når i går. Derfor er det “gull verdt” å ha et verksted når vi nå bygger for lysere tider. Ja bygget som vi opplevde som stort da det sto ferdig for snart ti år siden, byr på trengsel i disse dager da vi bygger elementer for sommerlig bruk.

img_0709 img_0710 img_0712

Det er behov for lager og servicebygg i havneområdet, og det er dette dugnadsgjengen nå er i gang med. I første omgang en “sjøbod” som skal huse kompressor og utstyr for å holde området isfritt, dernest sjøboder for de som leier plass i havna. Her er Thor-Ivar Olsen, Jonas Jonassen, Arild Johannessen, Asbjørn Svendsby, Carsten Henriksen og Helge Olav Lilleheier i gang med å lage taksperrer og rammer for veggene til det første bygget på femten kvadratmeter.

Paul Henriksen

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *