Brottet amfi, en storstue for kultur og dugnadsinnsats

Kennet Baarstad, dugnadsmannen med det store smilet og de klare meldingene kan stå som eksponenten for aktiviteten og arbeidshumøret i Brottet. På tross av mange oppgaver og tidspress, synes det gode miljøet å være drivkraften når rundt 10 mann møter opp hver mandag “året rundt”, ja noen også ut over dette. Selv de to som pt er på “sykelista” var  innom i dag for å følge arbeidet og komme med beskjeder om telefoner som er tatt til firmaer og kontakt-personer.

Det nye tribuneanlegget bakerst i Brottet ble sluttført i dag der Steinar Pettersen og Tom Buskoven la de siste sidebordene og Paul H startet det som blir et omfattende malerarbeid. Dette samtidig med at Asbjørn Svendsby, Thor-Ivar Olsen og Jan Appelgren forsterker plasser også det bakerst i anlegget. Den gamle nestor Jan Arntzen bivåner det hele.

Å “bygge Brottet” betyr også å rive ned. Det ble da også gjort i dag der Jan Vassdal, Erling Olsen og Kennet Baarstad startet med å rive deler av det gamle sceneanlegget som nå erstattes av et 150 cm høyt platå( fyr øy). Dette er et prosjekt i samarbeid med foreldrene til Brottungane. Et lass med materialer var i løpet av formiddagen kjørt fram til Brottet. I kveld rykket foreldrene inn og startet dette arbeidet som skal være avsluttet når prøvene på familieforestillingen “Fyret” tar til for fullt i juni. Det er ikke bare kulturen som har sin storstue i Brottet. Også den årelange og sterke dugnadsvirksomheten har sin storstue i det “greske amfiet” på Dypedal.

 

Paul Henriksen

 

 

1 kommentar

  1. Hei
    Beklager en svært sen tilbakemelding, men vi setter stor pris på det du sier her

    Mvh
    Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *