Østfold fylkeskommune med flott støtte til utbedring av Stenhoggerhytta og Klyven

Støtten fra fylkeskommunen muliggjør bl.a. utbedring av taket på Klyven og Stenhoggerhytta. Bilet over er fra klaringenen av hyttene foran årets sesong. Anne-Lise Eriksen, Rita Wiborg og Anne-Lise Persson trår til
Støtten fra fylkeskommunen muliggjør bl.a. utbedring av taket på Klyven og Stenhoggerhytta. Bildet over er fra klargjøringen av hyttene foran årets sesong. Anne-Lise Eriksen, Rita Wiborg og Anne-Lise Persson trår til.

Igjen har det tikket inn  en gladnyhet om bevilgning til Hvaler kulturvernforening. Sist uke kunne vi fortelle om Hvaler kommunes støtte til arbeidet med Brekke skole. I dag kom meldingen om at Østfold fylkeskommune også stiller opp for oss med kr 25.000,- til arbeidet med kystledhyttene Klyven og Stenhoggerhytta.

Med disse midlene er vi i stand til å bytte ut noe av inventaret, i tillegg til at vi får gjort nødvendig arbeid på taket på hyttene. Som mange vil være kjent med, arbeider vi også med å bygge om Klyven for å ta imot rullestolbrukere. Ny platting, rampe og ny dør skal sikre dette.

Når det gjelder kystledhyttene kan vi fortelle at allerede fjorten dager etter at startskuddet gikk for booking, er  over 50 døgn booket for sesongen 2017 på våre tre hytter. For sesongen 2017 endte vi på totalt 242 døgn. Her skal legges til at Mundastua ble åpnet 1. juli. I år ser vi frem til å starte sesongen i slutten av mars med tre hytter.

Dette var dagens gladnyhet. Vi har mer i ermet, men venter med dette til gavegiverne blåser i basunen!

Paul Henriksen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *