Vi tar et tak for å sikre brygga

img_0994img_0998

Kveldsskiftet” på denne flotte desemberkvelden besto av sju mann, alle med fokus på å få sjøboden under tak. Her Paul Henriksen, Carsten Henriksen og Petter Wistner.

Dugnadsgjengen har bak seg et omfattende arbeid gjennom å bygge den nye Nordgårdsbrygga. For å sikre oss at dette byggverket ikke ødelegges av isgang, bygger vi i disse dager en sjøbod som bl.a. skal huse en kompressor for drift av  ledningsnettet rundt brygga. Dette for å holde området fritt for is. I dag kom taket på plass på sjøboden, lørdag fortsetter vi arbeidet for å sikre det tekniske anlegget som koster oss godt over 30.000,- .

Onsdag førstkommende kommer det “ekspertise” fra firmaet Borge Trykkluft til Dypedal  for å veilede oss i hvordan ledningen skal tilrettelegges med tanke på å oppnå best mulig effekt den dagen isen legger seg.

Men også på “dagskiftet” har det vært stor aktivitet i dag.

img_0335 img_0343

På bildet til venstre er Jan Appelgren og Tom Buskoven i gang med å ominnrede Amfigrotta. Dette gjøres for å utnytte romkapasiteten på en bedre måte både med tanke på oss som har den daglige gangen i anlegget , men ikke minst for å yte bedre service til et økende antall leietakere.

På bildet til venstre er radarparet Kennet Baarstad og Leif Hansen i gang med å felle trær som er en “trussel” mot kystledhyttene. Det er “gull verdt” å ha en kjerne av folk som uansett årstid stiller opp for å utvikle dette flotte og mangesidige  området.

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *