Snart klart for en svingende Pinocchio i Brottet amfi

Historien om Pinocchios eventyr er vel kjent gjennom generasjoner. Barneboka om tredukken Pinocchio ble skrevet av den italienske barnebokforfatteren Carlo Collodi allerede i 1883, men levendegjort og kjent verden over gjennom Walt Disneys filmatisering i 1940.

Tredukken Pinocchino får oppfylt sitt høyeste ønske når han blir levende. En oppdragende fe veileder han om god oppførsel og dyder. Som straff for dårlig oppførsel blir han forvandlet til et esel og en fisk, og nesen hans vokser når han lyver.

Fengende musikk, spilleglade barn og ungdommer og et sceneanlegg som innbyr til opplevelser er det som venter det som bør bli et stort publikum.  Pinocchio har premiere den 6.7. Øvrige spilledager er 9.7., 16.7., 18.7., og 24.7. Med unntak av søndag 16.7. med start kl 19:00, er spillestart kl 21:00.

Desirèe Ulvestad-Grandahl har regien på stykket som er tilrettelagt av Klaus Hagerup og Roger Amundsen. Hvaler barne- og ungdomsteater Brottungær står for oppsettingen i samarbeid med Kulturværste AS.

Vi gleder oss til å se dere i Brottet.

Paul Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *